over schaamte, licht en waarheid

“We are unlimited potentiality” — Deepak Chopra

Deze zin blijft maar bij me en bij me deze week. Het is zó waar. Wij zijn eindeloze wezens.

Ik heb me er zelfs voor geschaamd in mijn leven, voor mijn eigen licht en voor mijn geloof dat álles kan. Dat wat we zíen niet per se de waarheid hoeft te zijn. En dat zoiets als ‘de waarheid’ eigenlijk helemaal niet bestaat.

Maar als ik voel in mijn hart: daar zijn geen grenzen, daar is geen tijd, daar is geen oordeel en daar zijn geen verwachtingen, daar is alleen maar eindeloze ruimte, eindeloze mogelijkheid. Een uitnodiging! En het is aan mij, keer op keer opnieuw, om te besluiten: yes, ik wil ontdekken hoe eindeloos ik leven kan 🔥

Wijder en wijder, dieper en dieper, opener, liefdevoller, kernachtiger….. het leven gaat maar door… hoe meer ik open ga, hoe meer het leven opengaat, enzovoort, eindeloos. Dat is toch te magisch voor woorden? Geef me 1 reden… waarom zouden we dit níet willen ontdekken?

😊☀️✨

tekeningen by me