nieuws, verhalen

Welkom

Hé daar mooi mens vol met dromen,
verlangens, visioenen,
innerlijk weten,
het leven wacht op jou.

Op jouw waarheid, jouw wijsheid,
jouw oh zo mooie zijn.

Kijk eens naar je voeten.
Jouw plekje in de wereld,
ligt gewoon al voor jou klaar.

Kom je ons verrijken?

Ik kan je helpen stapjes zetten,
moed aanboren,
en vertrouwd raken met je eigen Licht.

Zodat je weer mag stralen,
voelen, leven, zijn,
zoals je diep van binnen bent.

~

Voel je welkom in mijn creatieve praktijk.
Bij deze geopend: de Vrije Ruimte.
Een plek voor creativiteit en bewustwording.

Een plek waar mijn twee grootste passies samenkomen en mijn vuur van branden gaat. Ik had nooit gedacht dat ik een levensmissie zou vinden (of creëren) waar ik me zó diep aan toegewijd zou voelen. Nu is het er. Ik ben zo trots!

Met heel mijn hart… bied ik hier.. een plek voor elk mens die weet: er is een wereld vol vrijheid, een wereld vol licht en liefde en verbondenheid… hij is voelbaar… maar waar is ‘ie? Hoe vind ik hem? Hoe creëer ik hem? En waar begin ik?

Ga je mee op ontdekking? Ik loop met liefde een stukje met je mee.

Jouw wijsheid, jouw hart,
die weet de weg.

x