Over kracht en ontspanning

Wat een heerlijke zwoele langzame zachte dag vandaag… Gisteravond was ik in de sauna, diepe ontspanning in mijn hele systeem. Ik droomde weg met mijn oren onder water, en dacht na over kracht.

Over hoe kracht juist te vinden is in de diepste ontspanning. En hoe er in de wereld soms juist ‘t beeld is van op zoek gaan naar je kracht, ervoor werken om iets te worden, terwijl… het zit al in ons… je hoeft er alleen maar contact mee te maken, en dan jezelf toestemming te geven om dit te gaan leven en omarmen. Meer aanwezig te maken in je lichaam, je leven. Zodat je juist vanuit die ontspanning, een diep soort zijn, kan voortbewegen.

Sommige prachtige krachten – zoals gevoeligheid, een langzaam tempo, sterk oog voor schoonheid en detail, liefde voor het proces i.p.v. het eindresultaat, dromerigheid – worden door onze maatschappij niet altijd bestempeld en gewaardeerd als kracht. En al helemaal niet in ons schoolsysteem. Maar… ze zijn het wel. Juist in die zachtheid, overgave, ligt zo veel schoonheid en waarde…

Woensdag organiseer ik een online ceremonie precies hierover. Ik nodig je uit in diepe ontspanning om vervolgens jouw meest vanzelfsprekende krachten – die je zelf niet eens zo ziet misschien, omdat ze je in de buitenwereld juist in de weg zitten of omdat ze voor jou zo normaal zijn – deze avond in te brengen in deze dans/ceremonie.

Ze helemaal toe te staan en te zien wat dat met je doet. Levendigheid, energie, warmte, zelfvertrouwen… ook emoties zullen loskomen waarschijnlijk, dat gebeurt als je dingen laat doorstromen, maar alles is welkom en niks is gek of teveel of te weinig, of te wat dan ook.

Let’s move together, own our strength, softness, sink into being… nourish our natural power… Allowing ourselves to be fully alive.

Je kan je aanmelden door me een berichtje te sturen.

Veel liefs